Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ??? ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ???


Πίσω από την φράση '' είναι γιορτές τώρα δεν μπορώ να κάνω δίαιτα'' ή ''δίαιτα μετά τις γιορτές'' κρύβεται κάτι βαθύτερο.Είναι η λάθος οπτική που έχουμε για τη διατροφή που χρειάζεται να κάνουμε για την απώλεια βάρους. Οι φράσεις αυτές συγχέονται με την φράση ''όλα ή τίποτα'' που δυστυχώς πολλοί συνεχίζουν να πιστεύουν ότι κάπου οδηγεί....




Μια προσπάθεια για αλλαγή τρόπου ζωής δε σημαίνει αφαγία στις γιορτές ή στις εξόδους ή εξαντλητική δίαιτα με απαγορεύσεις, αλλά εκμάθηση ώστε να συνδυάζεις κατάλληλα τις τροφές και να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις!
Το να περιμένεις να ''τελειώσουν'' τα μελομακάρονα παίρνοντας 2-3 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα ώστε να ξεκινήσεις μετά δίαιτα είναι μια κατάσταση δυστυχώς δε σταματάει ποτέ..το ίδιο θα ισχύει και το Πάσχα και σε άλλες γιορτές.
Το κλειδί είναι η διαχείριση των καταστάσεων αυτών και όχι τα βουλιμικά επεισόδια , η αυστηρή δίαιτα και εν τέλει η παχυσαρκία. Αυστηρή δίαιτα ή δίαιτα θερμίδων έχετε κάνει πολλές φορές και έχετε χάσει βάρος.. το έχετε διατηρήσει όμως;;Έχετε ποτέ σκεφτεί να κάνετε κάτι ΣΩΣΤΑ; και να διατηρήσετε το βάρος, χωρίς βουλιμικά επεισόδια σας ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ; αναλογιστείτε και απαντήστε στον εαυτό σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου